

DAY 1 – Undergraduate Admissions			
Pacific Daylight Time (BC)	Session	Duration	
9:00 – 9:10	Introduction by BCCIE	10 mins	
9:10 - 9:30	How to Obtain Authentic Academic Documents	20 mins	
9:30 - 10: 15	Nigeria – Undergraduate presentation	45 mins	
10:15 – 10:45	Nigeria – Breakout groups	30 mins	
10:45 – 11:00	Break	15 mins	
11:00 – 11:45	Iran – Undergraduate presentation	45 mins	
11:45 – 12:15	Iran – Breakout groups	30 mins	

Page 1 of 2 Wes.org



Day 2 – Graduate Admissions			
Pacific Daylight Time (BC)	Session	Duration	
9:00 – 9:10	Introduction by BCCIE	10 mins	
9:10 – 9:30	How to Obtain Authentic Academic Documents	20 mins	
9:30 – 10:15	Nigeria – Graduate presentation	45 mins	
10:15 – 10:45	Nigeria – Breakout groups	30 mins	
10:45 – 11:00	Break	15 mins	
11:00 - 11:45	Iran – Graduate presentation	45 mins	
11:45 – 12:15	Iran – Breakout groups	30 mins	

Page 2 of 2 Wes.org